Ga naar de inhoud

VERGOEDINGEN

Delia de Bliek, uw podoloog in Barneveld en e.o.

Vergoeding uit de aanvullende verzekering

Zorgverzekeraars weten dat podotherapie werkt. Daarom wordt podotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering. Maar wat is nou een aanvullende verzekering? In Nederland is alleen de basisverzekering wettelijk verplicht. Maar de basisverzekering vergoedt niet alle kosten voor podotherapie/podologie. Om u extra te verzekeren, kunt u naast de basisverzekering een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Meestal kunt u bij een verzekeraar uit verschillende aanvullende zorgverzekeringen kiezen, afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Herhaalbestelling van steunzolen

Bent u tevreden met uw huidige steunzolen? Heeft u geen klachten (meer) maar wilt u graag een nieuw paar bestellen? Ik kan makkelijk een extra paar voor u bestellen. Via de vergoedingen knop kunt u nazien of de kosten van deze zolen vergoed worden. Vul het contactformulier in en beschrijf duidelijk wat u wenst te ontvangen, heeft u meerdere steunzolen uit verschillende jaren geef dan aan welke u wilt ontvangen. Bij twijfel zal ik telefonisch contact met u opnemen om het juiste paar steunzolen te herhalen.

Rechtstreekse declaratie bij de zorgverzekeraar

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de (register) podoloog of podotherapeut alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw (register) podoloog of podotherapeut declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Controleer uw zorgverzekering Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden. Controleer uw zorgverzekering PODOTHERAPIE

β€œDe podoloog die mij weer heeft laten lopen!”

Blijf niet doorlopen met klachten en maak direct een afspraak met de podoloog Delia de Bliek

Controleer uw zorgverzekering

Selecteer uw verzekering en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.