Afspraak & contact

Delia de Bliek, uw podoloog in Barneveld en omstreken

kom in

Contact met Delia

Verwijzing

Voor een afspraak heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, de zorg is vrij toegankelijk. Vergoeding voor podotherapie/podologie komt uit de aanvullende zorgverzekering.

Telefonisch een afspraak maken

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken, belt u dan 06-31522721. Spreek gerust de voicemail in. Een whatsapp bericht sturen is ook mogelijk.

Direct online een afspraak plannen

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in de online agenda. Kunt u geen passend tijdstip vinden? stuur dan even een berichtje dan kijk ik samen met u voor een andere mogelijkheid.

Locatie

Kapteijnstraat 27
3771 CA Barneveld
(ingang bij Egberts Hairshop)

Contact

06-31 52 27 21
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

De praktijk is op afspraak geopend

Online een afspraak plannen

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in de online agenda. Kunt u geen passend tijdstip vinden? stuur dan even een berichtje dan kijk ik samen met u voor een andere mogelijkheid. U kiest een gewenste datum en een tijdstip, bent u al een keer in onze praktijk geweest? Dan kiest u voor de optie ‘bestaande patiënt’. Gebruik bij de eerste keer inloggen uw geboortedatum als wachtwoord (dd-mm-jjjj)! U ontvangt een afspraakbevestiging per mail. Zo weet u zeker dat de afspraak gepland staat.

OVER DELIA DE BLIEK

WIE, WAT, WAAR...

Mijn naam is Delia de Bliek, ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.

Ik heb bijna 15 jaar in een schoenenspeciaalzaak gewerkt en ben door de vele klanten met steunzolen of moeilijke voeten besmet met het voetenvirus. De opleiding tot registerpodoloog heb ik gevolgd aan de Academie voor Podologie in Utrecht, ik ben hier in 2015 afgestudeerd.

Na deze studie ben ik aan het werk gegaan als registerpodoloog in diverse praktijken en volgde ik de opleiding tot echografist voet en enkel. Naast de vele scholingen om mijn kennis te verbeteren, volgde ik de opleiding tot echografist voet en enkel en heb ik een opleiding tot pedicure gevolgd.

In 2020 kwam de kans voorbij om de opleiding podotherapie in deeltijd te volgen aan de Fontys paramedische hogeschool te Eindhoven. Deze opleiding heb ik in 2022 met succes afgerond. Hiermee kan er in de praktijk completere voetzorg worden aangeboden, namelijk podotherapie en podologie.

In de schoenenspeciaalzaak heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over het kiezen en passen van het juiste schoeisel voor ieder voettype. Deze ervaring is een waardevolle aanvulling om u bij uw eventuele gemaakte zolen te kunnen voorzien van een goed schoenadvies.

Pijnlijke voeten? Hielpijn? Knieklachten? Rugklachten? Een afwijkende voetstand kan een oorzaak zijn. Deze klachten zijn vaak goed te behandelen met steunzolen. Maak hiervoor een afspraak bij Delia de Bliek praktijk voor podologie

In 2020 heb ik de prijs voor best gelezen blog bij Podozorg Nederland gewonnen.

Mijn blog De overgang en voetklachten kunt u lezen op de pagina van Podozorg Nederland. Op deze website vind u nog veel meer blogs en oefeningen passend bij uw voetklacht.
Delia de Bliek | Praktijk voor Podologie Barneveld
Praktijk

Kapteijnstraat 27
3771 CA Barneveld
(ingang bij Egberts Hairshop)

Openingstijden
Op afspraak
© Delia de Bliek | Praktijk voor podologie Barneveld.